;
top of page

Uspořádejte nezapomenutelný vánoční večírek v Červeném Jelenovi v Praze



Vánoční večírek Praha

Adventní období je časem srazů a vánočních večírků. A co by mohlo být lepší než slavit tyto chvíle v prostředí, které spojuje eleganci, prvotřídní servis a pohodlí? Naše salonky jsou perfektní volbou pro ty, kteří hledají stylové místo pro pořádání oslav. Náš tým je připravený se zhostit jakékoliv vaší akce, ať už jde o malou večeři kolegů z kanceláře nebo velký firemní event až pro 1000 osob.


Prostory pro váš vánoční večírek v centru Prahy

Každý z našich šesti salonků má své jedinečné kouzlo a všechny se nachází v samostatném patře, kam vyjdete po schodech z hlavní části restaurace. Jsou vybavené moderním zařízením a dají se uspořádat tak, aby vyhověly vašim individuálním potřebám. 

Můžeme vám nabídnout různé varianty stolového uspořádání, včetně uspořádání ve tvaru U, divadelního sezení (židle v několika řadách, jako při přednášce), nebo uspořádání pro koktejly a coffee breaky s umístěním stolů podél jedné strany místnosti. 


Kapacita salonků se pohybuje v rozmezí od 14 do 40 osob. Pokud však máte větší firmu například se 100 zaměstnanci, salonky vám propojíme a vytvoříme tak prostor až pro 150 účastníků. K dispozici budete mít i veškeré technické vybavení, což zahrnuje i audiovizuální techniku, například pro prezentace, promítání nebo hudební produkci.

Rádi vám pomůžeme s organizací a prostory každého salonku bez problému přizpůsobíme požadavkům vaší události. Naše stylové salonky učiní váš vánoční večírek v Praze originálním.

Vánoční večírek můžete samozřejmě uspořádat i v dalších patrech Červeného Jelena. Například v Bance (kapacita až pro 350 lidí), v Klubovně (nejspodnější patro, až pro 110 osob) či v Trezoru Špork, který se nachází v prvním podzemním patře a disponuje kapacitou až pro 140 osob.


Vánoční večírek na míru

Uprostřed salonkového patra se nachází privátní bar a výčep, který bude k dispozici vašim hostům. Nabízíme různé možnosti stolových uspořádání od formálních večeří po neformální koktejlové večírky.

Pestrý catering a správně ošetřené plzeňské pivo jsou předpokladem úspěšného vánočního večírku. Navíc náš kuchařský a cukrářský tým vám vytvoří vánoční menu na míru, které bude odpovídat například vašemu tématu večírku i dietním požadavkům vašich hostů - vegetariánům, veganům, „bezlepkářům“ i těm, kteří mají intoleranci či alergii na některou potravinu.

Pro ty, kteří chtějí, aby účastníci na teambuilding jen tak nezapomněli, nabízíme možnost originální teambuildingové aktivity – naší populární Školy čepování. K tomu máte také možnost si objednat firemní oběd v Bance - hlavní části naší restaurace, či večeři v elegantním prostředí Trezoru Špork pod vedením Marka Fichtnera. Jsme schopni vyhovět různým požadavkům.

Zábavu zaručujeme! A když oslovíte Pavlínu, naši obchodní zástupkyni, ráda vám poví o zábavných akcích, které jsme již pořádali – karaoke, simulátor Formule 1 a další. Zajistit nebo dopravit různé atrakce do našich prostor pro nás není problém.


Rezervujte si prohlídku prostor

Máte zájem o prohlídku našich salonků nebo potřebujete další informace ohledně pronájmu? Navštivte naši stránku pro firmy, kde najdete všechny potřebné informace, a nechte se inspirovat možnostmi, které Červený Jelen nabízí.

Kontakt na naši obchodní zástupkyni Pavlínu Samešovou: pavlina.samesova@cervenyjelen.cz 


Věříme, že design a atmosféra salonků učiní váš vánoční večírek nezapomenutelným jako u stovek našich spokojených klientů.

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Komentarze


bottom of page