;
top of page
Obrázek autoraČervený Jelen

Užijte si venkovní zahrádky v Praze v restauraci Červený Jelen

Aktualizováno: 22. 7.


Venkovní zahrádky v Praze

Jaro klepe na dveře! Taky se u vás probouzí touha trávit čas venku pod širým nebem? V restauraci Červený Jelen již brzy otevřeme své zahrádky a těšíme se, až přivítáme milovníky steaků z grilu a dalších dobrot z kuchyně Marka Fichtnera, perfektně načepovaného piva, svěžích ginů s tonikem. Pokud hledáte top restauraci se zahrádkou v Praze, jste na správném místě.


jelen a Republika: Zahrádky v srdci Prahy

Restaurace Červený Jelen se nachází v srdci Prahy, hned vedle Náměstí Republiky.

V této lokalitě máte na dosah Prašnou bránu, Obecní dům, malebné uličky Starého Města s Orlojem a Staroměstským náměstím. Restaurace je také vzdálená na krátkou procházku od Václavského náměstí a Karlova mostu. Do  naší restaurace se snadno dostanete i veřejnou dopravou. Nachází se totiž kousek od Masarykovo a Hlavního nádraží a v blízkosti jsou všechny tři linky metra (A, B, C). Takže se k nám snadno dostanete z libovolného místa v Praze.


Červený Jelen je domovem dvou překrásných zahrádek, Jelen a Republika. Každá z nich je oázou, kde se můžete s přáteli nebo kolegy usadit a vychutnat si sezónní menu z kuchyně Marka Fichtnera a jeho týmu.


Pokud hledáte ideální místo pro polední odpočinek nebo romantickou večeři, přijďte k nám. Naše zahrádky v Praze 1 jsou pro každého, kdo hledá příjemné prostředí pro setkávání.


Letní zahrádka v Praze

V letní sezóně se navíc můžete těšit na osvěžující gin toniky a chutě z letního menu.


Aperitivo - kousek Itálie v centru Prahy

Od května se každou středu na zahrádce Jelen bude konat již tradiční akce Aperitivo, kde si můžete vychutnat kousek Itálie přímo v Praze. Vychutnáte si živou hudbu, svěží drinky a letní lahůdky. Čeká vás nejen skvělá atmosféra, ale i vynikající obsluha, která se postará o vaši spokojenost.


Připravili jsme i hudební večery s DJ, které se uskuteční v termínech 15. 5., 19. 6., 17. 7., 21. 8., a 18. 9., vždy od 17:00 do 21:00.



Výhody jídla pod širým nebem

Venkovní posezení ve Červeném Jelenovi nabízí možnost užít si výborné jídlo a pití, ale hlavně venku získáte po zimě potřebný vitamín D a budete dýchat čerstvý vzduch. Pobyt na zahrádce vám navíc doplní energii a zlepší náladu po náročném dni v práci. Rovnou také můžete posílit sociální vztahy s kolegy.


Přijďte si užít atmosféru našich zahrádek a nechte se hýčkat vším, co Červený Jelen nabízí.


Těšíme se na vás!

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page